Chris Hemsworthtől nem áll távol a mindennapi edzés. A Bosszúállók és a Thor-filmek sztárja korábbi szerepeiben már bizonyította, hogy nem retten meg, ha át kell alakítania a testét. Már csak azért sem, mert a sport a mindennapjaihoz tartozik. Olyannyira, hogy Hemsworth rendszeresen osztja meg edzésprogramjait közösségi oldalain.
A színész talán azért is mondott igent a Netflix felkérésére, mert ő maga is hatalmas kihívást lát abban, hogy olyanná formálja testét, mint ahogyan Hulk Hogan kinézett a 80-as években.
Az amerikai médiaszolgáltató a híres pankrátorról készít sorozatot, Hemsworthszel a főszerepben. Az új szerep pedig nemcsak azzal jár, hogy a színész szőkére festeti a haját, és bajuszt növeszt.
„A szerepre készülés őrült fizikai munka lesz – nyilatkozta Chris Hemsworth. – Sokkal több súlyt kell magamra szedni, mint eddig bármikor. Fizikailag és mentálisan is nagyon topon kell lennem. Mélyen bele kell majd merülnöm a pankrációba, a birkózásba is, amit már nagyon várok. Izgalmas lesz, az biztos.”
Jono Castano Acero személyi edző több hírességgel dolgozott már, s bár az ausztrál színésszel még nem, a Daily Maillel megosztotta, hogy szerinte milyen munkával érheti el Hemsworth a „Hogan-testet”.
„Ilyen esetekben az ügyfeleimnek olyan programot állítunk össze, amelyben több kalóriát visznek a szervezetükbe, mint amennyit elégetnek – mondta a személyi edző. – A konditermi edzéseken folyamatosan növeljük a súlyokat, minden egyes edzésnapon külön testrészt edzünk. Ezeket az edzéseket párosítjuk kardiotréninggel, nyújtásokkal. Chris minden egyes filmjében lenyűgöző, biztos vagyok benne, hogy ezt is megcsinálja.”
Chris Hemsworth nagy hangsúlyt fektet az étkezésre is, mert a sok edzés mit sem ér, ha az ember nem figyel a táplálkozásra. A színész reggel 8-tól este 9-ig hétszer étkezik. Étrendjében megtalálható a shake, a zöld smoothie, az olajos magvak, a zöldségek, és nemcsak a fehér, hanem a vörös húsok is, amelyek mellé mindig fogyaszt salátát és egészséges szénhidrátot is.
Grillezett csirkemell édesburgonyával
Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
grillfűszerkeverék
bors
rozmaring
olívaolaj
20 dkg édesburgonya
Elkészítés: A húst ujjnyi vastag csíkokra vágjuk. Megszórjuk a fűszerkeverékkel, a borssal, rozmaringgal, kevés olívaolajat locsolunk rá, és legalább 30 percre a hűtőbe tesszük. Egy serpenyőt felforrósítunk, megsütjük a csirkemellcsíkokat. Az édesburgonyát meghámozzuk, kisebb kockára vágjuk, és egy tálba rakjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, kevés sóval megszórjuk, rozmaringgal fűszerezzük, és az egészet kézzel összeforgatjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a krumplit, és 180 fokon 25 percig sütjük, majd további 5-10 percig még magasabb fokozaton megpirítjuk.
CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!