Hozzávalók:
30 dkg bőr nélküli csirkemellfilé
olívaolaj
füstölt paprika
2 db avokádó
1 tk vörösborecet
1 tk apróra vágott petrezselyem
1 db paradicsom
rukkola
Elkészítés:
Két teáskanál olívaolajat összekeverünk egy kis füstölt paprikával, majd bedörzsöljük vele a csirkemellet, és forró serpenyőben megsütjük. Mindkét oldalát 5-6 percig sütjük, míg szép piros nem lesz, majd ha elkészült a hús, felszeleteljük. Az avokádót és a paradicsomot összevágjuk, meglocsoljuk a vörösborecettel, megszórjuk petrezselyemmel, majd együtt tálaljuk a rukkolával és a csirkemellel.
Miért ajánljuk?
A fehérje nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára, pláne akkor, ha izomépítésről van szó. A fehérje segíti az izmok regenerálódását, növekedését. A csirkehús az egyik legjobb fehérjeforrás.