Hozzávalók:
5 db tojás
15 dkg nyírfacukor
½ csésze olvasztott kókuszzsír
22 dkg mandulaliszt
3.5 dkg kókuszliszt
1 ek szódabikarbóna
60 ml citromlé
½ ek citromhéj
Elkészítés:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a nyírfacukorral, majd hozzákeverjük a mandulalisztet, a kókuszlisztet és a szódabikarbónát. Ha ezt elvegyítettük, hozzáöntjük a citromlevet, és belekeverjük a citrom reszelt héját is. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a masszába. A tésztát egy tortaformába öntjük. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd a hőfokot levesszük 160 fokra, és további 30 percig sütjük.