Hozzávalók:
3 db tojás
3 ek eritrit
10 dkg kókuszreszelék
1 csomag sütőpor
A krémhez:
3 dl kókusztejszín
2 ek eritrit
20 dkg kókuszreszelék
1 tábla étcsokoládé (paleo)
5 dkg kókuszzsír
Elkészítés:
A tojásokat az eritrittel habosra verjük, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket és a sütőport. A masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütjük. A krémhez a kókusztejszínt megmelegítjük, hozzákeverjük a kókuszreszeléket és az eritritet, majd rásimítjuk a kihűlt tésztára, és hűtőbe tesszük fél órára. A csokit és a kókuszzsírt vízgőz felett megolvasztjuk, és rákenjük a sütire.