Hozzávalók:
1.5 csésze kókuszkrém
½ csésze kakaópor
2 ek juharszirup
2 tk vaníliakivonat
1 csipet só
A tetejére:
1 csésze sűrű kókusztej
vaníliakivonat
eritrit
gyümölcs
Elkészítés:
Egy kisebb lábasban alacsony lángon felmelegítjük a kókuszkrémet, hozzákeverjük a kakaóport és a juharszirupot (ha édesebbre szeretnénk, többet teszünk bele). Folyamatosan kevergetjük, amíg fel nem forr, ekkor hozzákeverjük a vaníliát és a sót. A pudingot egy tálkába öntjük. A kókusztejet legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd mielőtt habbá verjük, fél órára áttesszük a mélyhűtőbe. A hűtött tejet egy tálba öntjük, és gépi habverővel elkezdjük verni. Amikor már félig lágy, teszünk hozzá vaníliát és egy csipetnyi eritritet. A habot a csokipuding tetejére rétegezzük, fogyaszthatjuk gyümölccsel is.