Hozzávalók:
4 szelet bőr nélküli csirkemell
2 db lime leve és héja
só
bors
olívaolaj
teljes kiőrlésű tortillalapok
4-5 szem koktélparadicsom
1 db jégsaláta
1 szál újhagyma
Az avokádókrémhez:
1 db érett avokádó
1 ek reszelt vöröshagyma
fokhagyma
1 db paradicsom
1 db citrom leve
1 ek tejföl
Elkészítés:
A csirkemellet csíkokra vágjuk. A lime levét, héját összekeverjük a sóval, borssal és az olívaolajjal és beleforgatjuk a csirkemellcsíkokat, majd forró serpenyőben megsütjük a húst. A tortillalapokat felmelegítjük. A paradicsomot, újhagymát összevágjuk és a hússal együtt ráhalmozzuk a tortillára. Az avokádót meghámozzuk, a magját kiszedjük és az összes hozzávalóval egy aprítóban krémesítjük.